Tapijt en vloerkleden wordt professioneel door ons gereinigd

Door het gebruik vervuilt uw tapijt of vloerkleed snel. Vervangen is kostbaar en eigenlijk best wel zonde. Reinigen is dan mogelijk een goed en voordeliger alternatief.

Reinigen van uw tapijt of vloerkleed gebeurt met de grootst mogelijke zorg. Hierbij maken we gebruik van een combinatie van reinigingsmethoden en speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen.

Gratis proefreiniging

Samen met u beoordelen we de mate van vervuiling en de eventueel aanwezige vlekken. Jammer genoeg is niet iedere vlek te verwijderen. Waar nodig en gewenst doen wij een GRATIS proefreiniging. Bent u tevreden over het behaalde resultaat, dan reinigen wij ook de rest van uw tapijt of vloerkleed.

Droog dieptereiniging

Vervolgens wordt uw tapijt of vloerkleed volledig en diep gereinigd. De speciaal ontworpen diepte reinigingsmachine zorgt ervoor dat het vuil wordt los getrild en opgezogen. De verontreiniging wordt opgezogen in speciale filters die door ons worden afgevoerd.

Droog_dieptereiniging

Sproei-extractie reiniging

Onder druk impregneren wij uw tapijt met een reinigingsvloeistof. Het vuil wordt hierdoor losgeweekt en daarna met veel kracht opgezogen. Het vuil wordt hierdoor direct afgevoerd.

Afhankelijk van de mate van vervuiling kan deze behandeling worden herhaald.

zuigmond     Sproei-extractie_reiniging

 

Tarieven

Tapijt en vloerkleed Tarief
Vloerkleed circa 150 x 250 (4m2) €70
Vloerkleed circa 250 x 300 (7,5 m2) €90
Afwijkende maten  Op aanvraag
Tapijt Op aanvraag
Speciale reinigingsvragen  Op aanvraag


Alle prijzen zijn:

  • inclusief btw
  • Voorrijkosten

Gratis proefreiniging

Waar nodig of gewenst doen wij een Gratis proefreiniging. Bent u tevreden over het behaalde resultaat, dan reinigen we ook de rest.

De proefreiniging is op een deel van het te reinigen oppervlak. Deze reinigingslocatie wordt samen met u bepaald. Wij streven naar tevreden klanten. Bent u niet tevreden over de proefreiniging en besluit u de totale reiniging niet uit te laten voeren, dan bent u aan ons GEEN KOSTEN verschuldigd

Neem vrijblijvend contact met ons op