Uw interieur weer als nieuw!

Door het gebruik kunnen meubels vuil worden. Huisdieren kunnen hier ook aan bijdragen. Reinigen verlengt de levensduur van uw meubels en draagt bij aan een schoon en hygiënisch woon en leefklimaat. Uw meubels ruiken weer heerlijk fris.

Vervangen is kostbaar en eigenlijk best wel zonde. Reinigen is dan een goed en voordeliger alternatief.

Reinigen van uw meubel gebeurt met de grootst mogelijke zorg. Hierbij maken we gebruik van een combinatie van reinigingsmethoden en speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen.

Gratis proefreiniging

Samen met u beoordelen we de mate van vervuiling en de eventueel aanwezige vlekken. Jammer genoeg is niet iedere vlek te verwijderen. Waar nodig en gewenst doen wij een GRATIS proefreiniging. Bent u tevreden over het behaalde resultaat, dan reinigen wij ook de rest van uw bekleding.

meubels_schimmel

Droog dieptereiniging

Uw meubel wordt volledig en diep gereinigd. De speciaal ontworpen diepte reinigingsmachine zorgt ervoor dat het vuil wordt los getrild en opgezogen. De verontreiniging wordt opgezogen in speciale filters die door ons worden afgevoerd.

Sproei-extractie reiniging

Onder druk impregneren wij de meubelstof met een reinigingsvloeistof. Het vuil wordt hierdoor losgeweekt en daarna met veel kracht opgezogen. Het vuil wordt hierdoor direct afgevoerd.

meubels_sproei

Afhankelijk van de mate van vervuiling kan deze behandeling worden herhaald.

Tarieven

Reinigen meubels Tarief
1 persoon fauteuil €60
1,5 persoon fauteuil (love seat) €75
Tweepersoons bankstel €90
Driepersoon bankstel €100
Eetkamerstoelen (4 stuks / 6 stuks) €125/€150
Afwijkend (hoeveelheden en objecten)  Op aanvraag

Alle prijzen zijn:

  • inclusief btw
  • Voorrijkosten

Gratis proefreiniging

Waar nodig of gewenst doen wij een Gratis proefreiniging. Bent u tevreden over het behaalde resultaat, dan reinigen we ook de rest.

De proefreiniging is op een deel van het te reinigen oppervlak. Deze reinigingslocatie wordt samen met u bepaald. Wij streven naar tevreden klanten. Bent u niet tevreden over de proefreiniging en besluit u de totale reiniging niet uit te laten voeren, dan bent u aan ons GEEN KOSTEN verschuldigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op