Uw bed verdient een goede reiniging!

Wij zijn gespecialiseerd in het milieuvriendelijk en duurzaam reinigen van matrassen. Reinigen gebeurt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en hygiëne. Hierbij maken we gebruik van een combinatie van reinigingsmethoden en uitsluitend natuurlijke en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

Waarom uw matras reinigen?

Gratis proefreiniging

We starten met een korte testreiniging en testen hiermee de mate van vervuiling en de aanwezigheid van huisstofmijt. Hierbij maken we gebruik van een speciale filter zodat u ook zelf kunt zien wat hiervan het resultaat is.

reinigen_matras

Dieptereiniging

Vervolgens wordt uw matras volledig en diep gereinigd. De speciaal ontworpen diepte reinigingsmachine zorgt ervoor dat alle vuil inclusief de huisstofmijt wordt losgetrild en opgezogen. De verontreiniging wordt opgezogen in speciale filters die door ons worden afgevoerd.

matras_reiniging

Reiniging met UV-C

Voor de derde stap maken we gebruik van speciaal ontwikkelde UV-C lampen. De krachtige UV-C lampen doden bacteriën, schimmels en huisstofmijt. Dezelfde techniek wordt o.a. ook toegepast in de voedingsindustrie en is onschadelijk voor de mens.

UV-C reiniging

Nabehandeling (in overleg)

Voor de laatste stap gebruiken we een unieke spray van actieve- en natuurlijke ingrediënten gebaseerd op het neemboom-olie extract. Dit wordt gewonnen uit de zaden van de Indiase Neem-boom. De spray beschermt uw matras tegen de huisstofmijt en zorgt ervoor dat de huisstofmijt niet meer groeit en zich voortplant. Het biedt tot een jaar een natuurlijke bescherming

nabehandeling

Extra: Vlekken verwijderen

Daarnaast hebt u ook nog de mogelijkheid om vlekken weg te laten halen die in het matras zitten. Omdat iedere vlek een andere aanpak nodig heeft, zal er samen met u worden gekeken of dit aansluitend op de reiniging kan plaatsvinden.

Tarieven

Reinigen matrassen Tarief
kindermatras €25
Eenpersoon matras €30
Tweepersoonmatras €50
Eenpersoon boxspring (beide lagen) €55
Tweepersoons boxspring (beide lagen) €110
Eenpersoon topper €25
Tweepersoons topper €40
Grotere aantallen  Op aanvraag


Bij 2 of meer matrassen 10% korting!

Bij 4 of meer matrassen 20% korting!

 


Alle prijzen zijn:

  • inclusief btw
  • Voorrijkosten

Gratis proefreiniging

Waar nodig of gewenst doen wij een Gratis proefreiniging. Bent u tevreden over het behaalde resultaat, dan reinigen we ook de rest.

De proefreiniging is op een deel van het te reinigen oppervlak. Deze reinigingslocatie wordt samen met u bepaald. Wij streven naar tevreden klanten. Bent u niet tevreden over de proefreiniging en besluit u de totale reiniging niet uit te laten voeren, dan bent u aan ons GEEN KOSTEN verschuldigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op